3200
Analiza tržišta
280
Realizovani projekti
120
Najam
160
Zadovoljni klijenti
01
BCC BiH
BCC BiH

01 Ko smo mi ?

Business Concierge Center je prvi takve vrste u BiH, koji pruža širok spektar usluga od pomoći pri obavljanju svakodnevnih zadataka do organizacije događaja, prema našem prijedlogu i/ili željama klijenata. Za klijenta/e možemo uraditi SVE, od kreativnog rješenja do realizacije.
Dugogodišnje iskustvo u poslovnaju kroz pružanje usluga podrške, savjetovanja, realizacije i umrežavanja stvorilo je potrebu za uspostavljanjem jednog ovakvog servisa.
read more
02
Naše usluge
Naše usluge

02 Ko smo mi

U hotelskoj industriji, konsijerž je osoba koja je zadužena da hotelskim gostima realizuje specifične zahtjeve, kao što su, na primjer, obezbjeđivanje ulaznica za razne događaje, bukiranje letova, rezervisanje mjesta u najtraženijim i najpoznatijim restoranima i slično. Prosto rečeno, konsijerž gostima pruža podršku i ispunjava želje, u granicama svojih mogućnosti, a često i preko njih.
Želite li uživati u izvanrednim kozmetičkim uslugama, iznajmiti automobil, posjetiti zanimljiva turistička mjesta u Bosni i Hercegovini, organizovati događaj ili iznajmiti jahtu?
read more
03
Naši klijenti
Naši klijenti

03 Ko su naši klijenti ?

BCC BiH svojim klijentima nudi uluge konsaltinga u hotelijerstvu, ugostiteljstvu, poslovnom upravljanju,
pravnom i finansijskom savjetovanju, posredovanju, digitalnom marketingu i oglašavanu.
Također, specijalizovali smo se u organizaciji raznih događaja, konferencija, treninga, evenata i proslava.
Koristeći naše usluge možete brzo i jednostavno rezervisati hotelski smještaj (BiH i regija), luksuzne vile, apartmane, pronaći nekretninu za najam ili kupovinu, iznajmiti luksuzna i budget vozila, jahte i brodove, rezervisati privatne ili komercijalne letove te imati privatno obezbjeđenje.
read more
04
Profesionalnost
Profesionalnost

04 Profesionalno osoblje

Krasi nas dobra povezanost i pristup stvarima do kojih drugi ne mogu da dođu. Personalizovani obilasci grada, večera u restoranu u kome se mjesta rezervišu šest mjeseci unaprijed, karte za uveliko rasprodate događaje, samo su neke od magičnih stvari koje naš servis može da obezbijedi.
Vjerujemo da će se uvijek cijeniti personalizovana usluga na najvišem nivou koja više nije vezana samo za hotelijerstvo. Sada konsijerž usluga postoji i dostupna je svima koji žele osjetit jedinstveni nivo profesionalizma i usluge.
read more
05
Naše prednosti
Naše prednosti

05 Vrhunska usluga

Tom Wolfe, šef konsijerža u hotelu Fairmont San Francisco, jednom je rekao da dobrog konsijerža odlikuju empatija medicinske sestre, posvećenost profesora i strpljenje sveca, osobine koje će uvijek biti cijenjene, bez obzira na to koliko tehnologije budu napredovale.
Sve ovo nas vodi u našem radu i pokretačka snaga je Business Concierge Centra BiH.
read more
 • 01
  BCC BiH
 • 02
  Naše usluge
 • 03
  Naši klijenti
 • 04
  Profesionalnost
 • 05
  Naše prednosti